Reunió de la UNFOEPRAE a Bergamo

El passat dissabte dia 9 de maig es va celebrar a Bergamo (Llombardia) l’Assemblea General ordinària de la UN-FOE-PRAE.

En Aquesta reunió hi eren presents les entitats de Belgica, Alemnya, Suisa, Italia, Txèquia, Catalunya, Malta, Renania-Westfalià, Babiera, Brasil, Argentina, Estats Units, Holanda, Espanya, Sud Tirol, Països Baixos, Liechtenstein, Guipúscoa i Barcelona.

Entre els principals temes tractats es va produir l’elecció de la junta per els propers quatre anys, recaient els càrrecs en les següents persones:
President Johann Dendorfer, Vicepresidents Alberto Finizio, Andreu Coll, Secretaria IdaDiemer Tresorer Hans-Peter Kempen Vocals Ettore Formosa, Pier Luigi Bombelli, Klaus Porten, Contadors Antoni Gari, Caroline WeberWebmasterJosef Brülisauer. L’Andreu Coll i l’Antoni Garí son socis de la nostra entitat.

També es van presentar oficialment els actes del XX Congres a celebrar a la ciutat de Bergamo del 18 al 23 d’octubre del 2016.

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.