96è.Concurs de Pessebres

Benvolgudes i benvolguts
Com cada any ens anem acostant cap a Nadal. En aquesta època hi ha tradicions que sempre són fidels a la seva cita i, entre elles, n’hi ha una que ens fa especial goig: EL NOSTRE CONCURS DE PESSEBRES, que enguany arriba a la seva edició número noranta-sis.

En la seva darrera edició de 2020, a causa de la situació sanitària que ens va tocar patir, vàrem fer una innovació en el seu plantejament. Un cop analitzats els resultats l’Associació de Pessebristes de Barcelona considera que el format de presentació telemàtica mitjançant imatges va resultar molt àgil, tant per als concursants com per al Jurat Qualificador.

D’aquesta manera es convoca el 96è CONCURS DE PESSEBRES 2021, tenint present que com en l’edició anterior, la presentació de les obres es farà de forma virtual.

Així doncs, convidem tots aquells creadors que, de forma individual o col·lectiva a través d’escoles, parròquies o altres tipus d’entitat, estigueu interessats a presentar-nos les vostres obres, poseu-vos en contacte amb nosaltres, exclusivament a través de la nostra adreça de correu: concurspessebresbarcelona@gmail.com.

Aquí us podeu baixar les bases del concurs i el format en el qual hauran de ser presentades les vostres obres per tal que el jurat pugui analitzar-les i en pugui fer una avaluació justa i equitativa de les vostres creacions.

Us esperem!