Curs d’ iniciació

Sempre des de l’enfoc de donar màxima agilitat als cursos amb la finalitat d’aconseguir, dins del possible, una uniformitat de ritme i continguts a l’abast de tothom, aquest curs neix de la necessitat que els alumnes descobreixin “ in situ “ quines són les seves habilitats reals i la seva capacitat de comprensió vers l’execució.

Descripció

El curs d’iniciació pretén introduir l’alumne a la interacció correcta dels diversos elements indispensables en la construcció de diorames. Es manipula porexpan, poliuretà expandit, guix, escuma de poliuretà, pintures terres, pintura plàstica acrílica, elements vegetals naturals i sintètics, elements d’il·luminació, entre d’altres. Com a professor encarregat Manolo Trullás, pessebrista amb dilatada experiència i format professionalment en el camp de les belles arts. Grups de màxim 12/15 persones.

Calendari curs 2019

Duració 60 hores en horari de dimarts de 17’30 a 20’30h. Organitzat en dos blocs de 30 hores. 1 dia per setmana per 3 hores diàries durant 20 setmanes.

Inici del curs setmana següent al dos de febrer – la Candelera – i fins juny/juliol en funció de les festivitats del calendari.

Localització

Associació de Pessebristes de Barcelona
C/ Lledó 11, 2n 08002 Barcelona