Curs de tutoria II

L’APB l’any 1969 va posar en marxa un curs per a “ Instructores de Pesebre”, d’un més de durada que constava de tres sessions per setmana i s’estructurava dividint les diferents matèries tècniques. L’equivalent actual podria ser el curs de Tutoria II, ja que s’hi adquireixen coneixements de nivell superior que capaciten per poder ensenyar a tercers, si bé aquest no és l’objectiu prioritari entre els que majoritàriament s’hi apunten.

Descripció

L’alumne fa el seu pessebre, diorama artístic de pessebre, ( Escola de Barcelona ), segons el seu particular disseny. S’hi reafirmen els principis bàsics i se n’expliquen de més complicats pel que fa als principis de la perspectiva aplicada al pessebre en particular. Sobre la marxa de cada obra dels alumnes s’exemplifica la perspectiva. En la mateixa línia d’apujar el nivell es plantegen estructures, il·luminacions, pintura i presentacions més elaborades i amb major dificultat de realització. Agustí Térmens Mestre Artesà en l’ofici de pessebrista (Generalitat de Catalunya) , Insígnia d’Or de la Federación Espanyola de Belenismo i referent mundial en el món del pessebrisme n’és el professor.

Calendari curs 2019

Duració de 60 hores en horari de divendres de 17’30 a 20’30 hores. 1 dia / setmana durant 20 setmanes. Organitzat en dos blocs de 30 hores. Inici del curs setmana següent al dos de febrer – la candelera – fins a juny/juliol en funció de les festivitats del calendari.

Localització

Associació de Pessebristes de Barcelona
C/ Lledó, 11 2n 08002 Barcelona