Curs intensiu bàsic

Aquest curs intensiu bàsic és l’hereu directe dels històrics cursets de l’APB, que han passat per diverses seus: amb condicions precàries com les del local del carrer Canuda – anys 1940-1950- o les gairebé immillorables del local de la Subdirecció General d’Artesania de la Generalitat de Catalunya al passeig de Gràcia – any 1986 i següents-.

Descripció

Concebut com el mitjà per introduir-se al món dels pessebres fets seguint la tècnica de l’Escola de Barcelona. Els alumnes assisteixen d’oients i visualitzen com el mestre executa els diferents passos en la realització d’un diorama des del no rés fins el pessebre acabat.

El seu professor en Josep Petit, un pessebrista de consolidada carrera artística, gran coneixedor de les tècniques pessebrístiques, – i de la tècnica en general per la seva formació professional -, contesta i soluciona qualsevol dubte o curiositat dels assistents en referència al tema. Els grups són reduïts.

Calendari dels curs 2019

Amb una durada de 6/9 hores de classe, els dies : 11,13,15,18,20 i 22 de novembre, – coincidint amb dilluns, dimecres i divendres-, de 19 a 20/20’30 hores.

Localització

Associació de Pessebristes de Barcelona
C/ Lledó 11, 2n 08002 Barcelona