Qui Som

Durant més de 150 anys l’Associació de Pessebristes de Barcelona, ​​entitat sense ànim de lucre fundada el 1863, s’ha dedicat a la promoció i difusió del pessebre. Sota aquest noble empara l’associació ha contribuït de manera directa a enriquir a la societat, mitjançant l’ensenyament de l’art del pessebre, creant a través dels anys, una cultura popular pròpia arrelada amb la de la nostra terra.

Aquesta entitat, més aviat les seves obres, formen part de la memòria col·lectiva de gran part de la població, tant de persones amb una fe religiosa cristiana com de les que tenen una altra fe religiosa diferent o, simplement de les persones que no la tenen.

Som l’associació pessebrista documentada més antiga del món. Sempre hem intentat estar a l’avantguarda de les tècniques i tendències d’aquest meravellós art. Vam ser els primers a incorporar l’escaiola a les obres i estem reconeguts a nivell mundial com l’Escola Pessebrista de Barcelona, ​​sent el seu major exponent: El Diorama Barceloní, creat per primera vegada en aquesta associació.

Naixement als peus del Pedraforca.
Museu Marès 2018
Naixement al Berguedà.
Museu Marès 2018